тамақ өнімдері - тамақ өнімдерінің химиялық құрамы > 자유게시판

본문 바로가기
중증장애인거주시설 054)436-8860~1

자유게시판

тамақ өнімдері - тамақ өнімдерінің химиялық құрамы

페이지 정보

profile_image
작성자 Judson
댓글 0건 조회 7회 작성일 24-09-19 20:07

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
тамақ өнімдері - тамақ өнімдерінің химиялық құрамы [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15) тамақ өнімдері адам тамақ ретінде пайдаланатын табиғи немесе өңделген түрдегі өнімдер, соның iшiнде балаларға арналған, диеталық тағам өнiмдері. Тамақ өнімдерінің технологиясы пайдасы мол тамақ өнімдері мен сусындар шығаруға болатындығы атап өтілген. Сондай-ақ, сиыр мен Әртүрлі сүт сарысуының химиялық құрамы [2] Көрсеткіш. Тамақ өнімдерін дайындау және қайта өңдеу кезінде қолданылатын кез келген заттар. (азық-түлік шикізаты, тағамдық және биологиялық белсенді қоспалар және т.б. Өнімнің химиялық құрамын біле отырып, оның энергетикалық құндылығын анықтауға болады. Өнімнің биологиялық құндылық өнімде биологиялық белсенді заттар мөлшерімен сипатталады: қажетті аминқышқылдары, витаминдер, макро- және микроэлементтер, полиқанықпаған май қышқылдары. Жаңа тамақ өнімдерінің рецептурасын есептеу жолымен және ақпараттық технологияларды пайдалана отырып оңтайландыру. сүттің химиялық құрамы және физикалық-химиялық қасиеттері, әртүрлі. Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы. 2 Тақырып. Тамақ өнімдерінің органикалық заттары, басқа заттары және энергетикалық құндылығы. 3 Тақырып. Тауар белгілері 4 Тақырып. Тамақ өнімдерін консервілеу Тақырып 5. Балық консервілері мен пресервтері. 7 Тақырып. Шырындар 8 Тақырып. Сусындар 9 Тақырып. Дүмбілдер және жылдам мұздатылған екінші тағамдар. Өнімнің химиялық құрамын біле отырып, оның энергетикалық құндылығын анықтауға болады. Мысалы: Голланд сырына (% есебімен): бе5; май -30,9; көмірсу. 35) тамақ өнімдерінің айналымы тамақ өнімдерін әкелуді (импорттауды) және әкетуді (экспорттауды) қоса алғанда, тамақ өнімдерін өткізу (сату немесе беру). Тамақ өнімдері, тамақ өнімдерінің химиялық құрамы Сорбин қышқылы (Е200) химиялық формуласы С 6 Н 8 О 2 тамақ өнімдерінің консерванты ретінде қолданылады, ақ әлсіз иісті, қышқыл дәмді моноклиникалық кристалдар. Сорбин қышқылын пайдалануға. Тұз кейбір жағдайда дос болудың орнына қас бола кетуі мүмкін. Сондықтан да тұз аз мөлшерде пайдаланған дұрыс. Тұзсыз тамақты (диетаны).






олимпиада по истории казахстана 5 класс с ответами
kazakhstan type of government
талабын таудай болсын
кыстап калатын кустар
президентский кадровый резерв 2024

.
==============================================================

~~~~~ апостиль казахстан россия ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

늘사랑의집

경북 김천시 대항면 황악로 1626-64

© 2023 늘사랑의집